%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d1%8a

Коледните празници наближават и искате да намерите креативни и забавни идеи за коледно дърво….. На правилното място сте.
Снегът вали навън, от камината у дома се чува лек пукот, а цялото семейство се е събрало около трапезата и от кухнята се носи аромат на прясно изпечени сладки. Що е то? Коледа, разбира се! За някои тя е олицетворение на прекараното време с близки хора, докато за други – трепетно очакване на момента, в който белобрадият старец ще се спусне от комина и ще остави множество подаръци под елхата.

Споменавайки елха, не можем да не ви попитаме вие украсихте ли вече вашата?

В случай че не сте, ние сме ви подготвили 12 креативни и забавни идеи за коледно дърво, които да направят вашата Коледа още по-специална!

Коледно дърво от книги

Коледно дърво от книги

За почитателите на добрата стара книга сме подготвили предложение, което може да вдигне литературното изживяване на съвсем ново ниво!

Елха от изсъхнали пръчки и клони

Елха от изсъхнали пръчки и клони

Помислете отново преди да хвърлите изсъхналите пръчки и клонки в камината! Макар да звучи странно, с доза креативност и усет към детайла от тях може да стане интересно коледно дърво, което да окачите на стената си!

Висящо коледно дърво

Висящо коледно дърво

Ако разполагате с достатъчно свободно време и чувство за симетрия, това предложение е именно за вас! Необходими са ви само конци, играчки и добро настроение!

Елха от вестници

Елха от вестници

Някои казват, че няма нищо по-безполезно от вчерашен вестник, но според нас, с въображение и спрей в ръка, от него би станала чудесна коледна елха!

В духа на Pac Man

В духа на Pac Man

За някои видеоигрите са неизменна част от една незабравима Коледа, затова предлагаме да пренесете духа на Pac Man в собствения си дом!

Коледно дръвче от лакомства

Коледно дръвче от лакомства

Уникалното за това коледно дръвче е не само това, че е изключително атрактивно, но е и хитра примамка за по-малките членове на семейството. Кой би отказал да си откъсне лакомство директно от коледното дърво?

Картонено коледно дърво

Картонено коледно дърво

Сътворете коледно вълшебство с помощта на картон, ножица и креативност! Поставете лампички по външните ръбове на елхата и това ще и придаде нежно сияние.

Коледно дърво от панделки

Коледно дърво от панделки

Споменавайки панделка, няма как да подминем това коледно предложение! То е цветно, красиво и може да внесе празнично настроение и в най-мрачното помещение!

Елхички от салфетки

Елхички от салфетки

А ето и идея за сервиране – с помощта на салфетки оформете красиви хартиени елхички. Може да ги декорирате допълнително с панделки или перли, всякакви идеи са добре дошли!

Нарисувайте си коледно дърво

Нарисувайте си коледно дърво

Реализирането на тази идея ще ви отнеме повече време, но си струва. Препоръчително е да имате поне бегли познания по изобразително изкуство, за да не заприлича вашето творение повече на овощно дръвче, отколкото на коледна елха!

Ягодово коледно дърво

Ягодово коледно дърво

За десерт ви предлагаме една наистина сладка коледна елха! Според нас изглежда чудесно, как я намирате вие? Това са нашите 12 креатинвни и забавни идеи за коледно дърво, а как изглеждат Вашите?

Надяваме се да сме ви вдъхновили да сътворите истински интериорни вълшебства тази Коледа!